Aplicație Tazz Riders

Cum descarc aplicația Tazz Riders pentru riderii colaboratori Tazz?

Descarcă-ți noua aplicație Tazz Riders din App Store sau Google Play. Noua aplicație este concepută special pentru riderii colaboratori Tazz si vine cu îmbunătățirile de care aveai nevoie, un design nou mai ușor de navigat, precum si optiunea de limbă engleză.

Ce îmbunătățiri are aplicația nouă Tazz Riders?

Noua aplicație Tazz Riders este concepută special pentru riderii colaboratori Tazz și vine cu îmbunătățirile de care aveai nevoie, un design nou, mai ușor de navigat, precum și opțiunea de limbă engleză.

  • Îți stabilești singur programul: prin aplicația Tazz Riders, tu îți stabilești programul zilnic și numărul orelor pe care vrei să le lucrezi.

Îți selectezi intervalul de lucru dorit cu o zi înainte, iar aplicația îți trimite notificare înainte de începerea programului. De asemenea, tu îți stabilești pauzele – pur și simplu îți activezi funcția de pauză direct din aplicație.

  • Controlezi cât câștigi: la Tazz, ai plată fixă pe comandă, deci asta înseamnă că venitul tău depinde de cât de activ ești. Poți lucra fie part time, fie full time, fie ocazional, în funcție de nevoile tale.

Poți vedea de acum tot istoricul comenzilor tale, inclusiv statusul: finalizate corect, plătite, neplătite, bonusul de vreme rea, pentru că vei fi notificat în aplicație când se activează bonusurile.

  • Ai suport tehnic: deși lucrezi individual, nu ești niciodată singur, întrucât prin aplicația Tazz Riders ai oricând la dispoziție o echipă care te ajută să îți faci treaba.

Poți vedea unde ești exact poziționat pentru a verifica dacă geolocația este corectă. ​Dacă ai o comandă în curs, ai la dispoziție funcționalitatea „ajutor cu o comandă”, iar în cazul altor probleme de ordin tehnic, poți lua legătura cu colegii de la IT direct prin chatul aplicației.

Cum mă loghez în aplicație?

Contul de rider îți va fi creat de angajator, de la care vei primi și credențialele pentru logare (user și parolă).

La prima logare, îți vei seta parola pe care o dorești și pe care să o cunoști doar tu. 

Este recomandat să faci prima logare împreună cu angajatorul tău, imediat după training. Astfel, puteți discuta pe loc, orice nelămurire ai legată de aplicație. 

Ce fac dacă nu merge aplicația?

Încearcă variantele următoare:

  • Asigură-te că ai o conexiune funcțională la internet.
  • Închide aplicația și redeschide-o.
  • Oprește-ți telefonul și repornește-l.
  • Dacă problema persistă, șterge aplicația și descarc-o din nou.

Pentru ajutor, poti contacta direct angajatorul sau ne poți scrie aici – la secțiunea Rider – Probleme Tehnice.