Programator

Ce este Programatorul?

Programatorul este secțiunea din aplicație, de unde îți faci singur programul.
Aici, îți selectezi orele la care vrei sa lucrezi cu o zi înainte. Poți rezerva ore și pentru aceeasi zi, doar sa fie disponibile.

În plus, dacă ești rider de top poți să rezervi ore cu prioritate – adică, să fii sigur ca îți poți selecta și acele intervalele orare în care veniturile se multiplică (cu un număr ridicat de comenzi și venituri mai mari).

Cum selectez orele de lucru?

Accesezi secțiunea “Programator” din aplicație și selectezi orele pentru ziua următoare, sau chiar pentru ziua în curs, dacă ești liber.

  • orele disponibile sunt cele cu +
  • iar grila de culori din partea de sus te ajută să navighezi ușor, să adaugi sau să ștergi ore în funcție de programul pe care ți-l dorești

Aplicația te va anunța înainte de a-ți începe programul de lucru. Te poți activa în intervalul: “fără 10 minute – și 10 minute” după ora programată.

Nu uita că ultima oră pe care o rezervi în programator este considerată oră în care lucrezi – mai precis dacă ai selectat de exemplu ora 19:00 înseamnă că vei putea primi comenzi până la ora 20:00.

Ce se întâmplă dacă nu lucrez în orele rezervate în Programator?

Ca totul să meargă bine într-o echipă e important ca tu să te poți baza pe colegii tăi și ei pe tine.

Tocmai de aceea este important să îți rezervi orele pe care știi sigur că le vei onora.

Dacă nu lucrezi în orele programate ratingul tău va fi afectat și vei avea un procent crescut de No Show (sau absență). Astfel  e posibil  nu te mai califici nici pentru bonusurile de performanță, nici pentru cele speciale cu diferite ocazii (Black Friday, Sărbători, evenimente speciale, etc).

Nu uita că cele mai multe beneficii le primesc riderii care au rata de No Show cât mai mică.